A la venda les noves equipacions per a la temporada 20/21

20/08/2020

El Centre d’Esports Sabadell ha presentat les noves equipacions per a la nova temporada 2020-2021 en la tornada al futbol professional. La presentació, conduïda per Bruno Batlle i Ana Navés, s’ha realitzat davant dels mitjans a la sala VIP de la Nova Creu Alta. La samarreta s’ha presentat a través d’un vídeo que recollia nombroses samarretes històriques del club. Posteriorment, a la gespa de l’estadi, els jugadors Grego Sierra i Aarón Rey han exercit de model de les dues equipacions conjuntament amb els socis Esteve i Mario.

La primera equipació manté l’essència arlequinada, mentre que la segona, combina el negre i el rosa en una samarreta més innovadora, amb uns colors que ja va vestir el Sabadell a la Segona Divisió A.

Les noves samarretes estan disponibles a les oficines de la Nova Creu Alta, amb un 10% de descompte per a socis. Amb talles des de la XS a la XXL.

A partir de l’1 de setembre els socis també podran personalitzar les samarretes amb nom i dorsal, per 15 €. L’estampació es realitzarà en menys de 5 dies hàbils, a les oficines de la Nova Creu Alta.

Grego Sierra: “M’agraden molt les dues samarretes. És una equipació innovadora i atrevida que ha sorprès cap a bé. S’ha mantingut l’arlequinada i s’ha fet un pas més modern”.

Aarón Rey: “És diferent de la de l’any passat, però inclús aquesta m’agrada més. És un orgull poder defensar la samarreta arlequinada”.