A ple rendiment el X Campus d”Estiu del CE Sabadell

Gairebé un mes intensiu de futbol. D”activitats grupals, alegria i esport. Els gairebé 60 nens i nenes inscrits en el X Campus d”Estiu del CE Sabadell viuen dies inoblidables i gaudeixen des del passat 30 de juny i fins al proper 25 de juliol de l”exercici físic.
 
Per desè any consecutiu, el futbol base del CE Sabadell ha organitzat aquest Campus destinat a nens i nenes de 6 a 15 anys. Aquesta estada esportiva es realitza a les instal·lacions del club i els joves futbolistes alternen la Ciutat Esportiva Olímpia amb l”Estadi Nova Creu Alta. A més, cada dia es realitza una hora de piscina.
 
Les activitats del Campus d”Estiu estan dirigides per Fèlix Lluch. El Director, a més, compta amb la col·laboració d”entrenadors titulats del futbol base del club arlequinat. D”aquesta manera, Éric Elvira, Miquel Bayona i Alejandro Varón ‘Pesky” ajuden en la preparació i supervisió de les tasques que s”han de dur a terme.
 
Aquest dijous, el Tour del FC Barcelona
El programa del X Campus d”Estiu del CE Sabadell inclou també una sortida cada dijous. Aquest 10 de juliol, per exemple, els nens i nenes inscrits visiten el museu del FC Barcelona. També hi ha previstes excursions per zones naturals al voltant de la ciutat. A més, l”últim divendres se celebrarà la festa de cloenda.
 
La pilota, protagonista
Un dels fets destacables del X Campus d”Estiu del CE Sabadell, que està enfocat per treballar especialment la tècnica individual, és el protagonisme de la pilota. I és que cada jugador disposa d”una pilota personalitzada. Els nens i nenes són els encarregats de cuidar-la, endur-se-la a casa i portar-la l”endemà.
 
Aprofita les darreres setmanes
Si us interessés participar en el X Campus d”Estiu del CE Sabadell, encara hi sou a temps per apuntar-vos-hi. Consulteu els preus i dates en aquest formulari.