“A Sabadell em sento com a casa”

El porter canari del CE Sabadell, Nauzet Pérez, ha repassat l”actualitat arlequinada a la concentració de l”equip a El Montanyà, on ha atès els mitjans de comunicació. “A Sabadell em sento com a casa. Estic content aquí i espero complir el meu contracte”, ha dit el futbolista en relació al seu futur més immediat.
 
Una lliga molt ajustada
Qüestionat per la igualtat de la competició, Nauzet ha remarcat que el més important és arribar als 50 punts com més aviat millor. “Aquest any, Segona Divisió serà encara més ajustada. Nosaltres hem de saber que som un club humil. Hem de treballar amb aquest fet i marcar-nos l”objectiu d”estar tranquils aconseguint els 50 punts ràpidament”, ha valorat.
 
“Estarà molt complicat per treure punts. Hem de treballar fort i aconseguir els objectius del curs. L”equip està fent un bon treball de càrrega en aquest stage. Tenim moltes ganes de començar a competir”, ha afegit al respecte.
 
Nauzet, a més, ha destacat la importància de fer una bona pretemporada. “El tècnic ens ha de donar minuts a tots, i sobretot que no hi hagi lesions. Hem d”agafar minuts i forma física per arribar bé a principi de temporada”, ha destacat.
 
Còmode i confiat en l”àmbit personal
Nauzet Pérez es perdrà el primer partit de lliga per sanció. No obstant això, el porter es mostra confiat davant la temporada que es presenta. “Estic treballant bé. Que no pugui començar són coses del futbol. Quan estigui disponible per a l”entrenador, que ell decideixi”, ha conclòs.