Aarón Rey: “Estic molt content amb la confiança del míster i del gran moment de l’equip”

06/11/2019

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Aarón Rey ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la dotzena jornada de Lliga contra el FC Andorra dissabte a les 17h al camp Prada de Moles. 

Comunitat gallega: “Sabíem que era difícil que coincidíssim en un onze els quatre perquè a més tres som sub23 però va passar contra el Badalona i es va notar que tenim una afinitat especial. Estic molt content”.

Connexió gallega en el gol: “Ens entenem molt amb l’Aitor perquè ens coneixem molt bé des de fa molts anys i coneixem les qualitats de cadascun. De petit l’Aitor jugava més avançat i jo sabia que apareixeria a l’espai i va sortir molt bé la jugada”. 

Completament recuperat: “Em vaig preocupar una mica arran de la lesió perquè després d’un temps fora sé que és difícil tornar a entrar a l’onze però estic molt satisfet amb la confiança del míster”.

Adaptar-se al rival: “Els equips que juguen amb dues línies molt juntes són difícils de superar perquè no deixen espais. Contra el Badalona ho vam saber fer a base d’insistir i jugar per fora i per dins”.

Previsions climàtiques a Andorra: “Sabem que farà fred però no ens preocupa en excés. Els gallecs i estem acostumats i a mi m’agrada jugar amb temperatures baixes i fins i tot amb pluja. Sortirem com sigui a treure els tres punts”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.