Acord amb el Mallorca per al traspàs de Pol Roigé

El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord amb el Real Club Deportivo Mallorca per al traspàs de Pol Roigé. El club vol agrair al jugador l’any i mig en què ha defensat la nostra samarreta i que el seu gran talent el porti a tenir una carrera professional en el món del futbol plena d’èxits.

Pol Roigé va arribar la passada temporada a l’entitat arlequinada procedent del Castelldefels per reforçar el filial a Tercera Divisió. Les seves bones actuacions li van valer el debut a la Lliga Adelante el 4 de gener del 2015 contra el Recreativo de Huelva. En total, disputaria un total de 383 minuts a Segona repartits en set partits.

En l’actual temporada, l’extrem de 21 anys s’havia convertit en una de les principals referències en atac per a Miguel Álvarez. En els 16 partits que ha disputat a Segona B, ha anotat un total de cinc gols.

El jugador s’ha acomiadat amb aquesta carta:

A tota la família arlequinada,

Quan vaig arribar al filial del Sabadell la temporada passada no podia ni imaginar que el meu pas per aquest gran club seria tan intens i ple d’emocions. El CE Sabadell m’ha donat l’oportunitat de gaudir del futbol amb majúscules, debutar al futbol professional, jugar en un estadi de primera (la Nova Creu Alta, el temple de tots els arlequinats), amb una afició que sempre portaré al cor. Vull aprofitar aquesta carta per donar les gràcies a totes les persones i estaments que formen aquest únic i històric club: als tècnics del filial amb els quals vaig començar, el Toni Rodríguez i el Miguel Ezequiel, al delegat Manolo Hermosa, als preparadors físics, fisios, encarregats de material, etc. Als tècnics del primer equip amb els quals vaig tenir la sort de treballar: l’Àlex Garcia, que em va donar l’oportunitat de debutar amb el primer equip i el Juan Carlos Mandiá que em va donar la confiança per jugar sis partits a segona A, i lògicament al Miguel Álvarez i els seus ajudants amb qui en poc temps he après molt. Vull agrair especialment a Jordi Bransuela, que des del primer moment em va donar tota la seva estima i a tots els companys de l’equip; l’amistat i la companyonia són una de les millors coses que et deixa el futbol. Tampoc vull oblidar-me de tota la directiva: de l’Ignasi Lúquez i el Toni Reguant. I per acabar, un agraïment en especial, i de tot cor, pel Javi Pérez: ell ha cregut en el meu futbol i en mi i m’ho ha demostrat des del primer dia, donant-me la confiança per treure el millor de mi.

Ara marxo ambla il·lusió d’un nou repte futbolístic i de complir el meu somni des de nen però que tothom sàpiga que sempre portaré amb mi el record d’aquest gran club: el Centre d’Esports Sabadell.

Honor!