Acuerdo con el Mallorca para el traspaso de Pol Roigé

El Centre d’Esports Sabadell ha llegado a un acuerdo con el Real Club Deportivo Mallorca para el traspaso de Pol Roigé. El club quiere agradecer al jugador el año y medio que ha defendido nuestra camiseta y que su gran talento lo lleve a tener una exitosa carrera como profesional en el mundo del fútbol.

Pol Roigé llegó la pasada temporada a la entidad arlequinada procedente del Castelldefels para reforzar al filial en Tercera División. Sus buenas actuaciones le valieron el debut en la Liga Adelante el 4 de enero de 2015 ante el Recreativo de Huelva. En total, disputaría 383 minutos en Segunda División repartidos en siete partidos.

En la presente temporada, el extremo de 21 años se había convertido en una de las principales referencias en ataque para Miguel Álvarez. En los 16 partidos que ha disputado en Segunda B, ha anotado un total de cinco goles.

El jugador se ha despedido con esta carta:

A tota la família arlequinada,

Quan vaig arribar al filial del Sabadell la temporada passada no podia ni imaginar que el meu pas per aquest gran club seria tan intens i ple d’emocions. El CE Sabadell m’ha donat l’oportunitat de gaudir del futbol amb majúscules, debutar al futbol professional, jugar en un estadi de primera (la Nova Creu Alta, el temple de tots els arlequinats), amb una afició que sempre portaré al cor. Vull aprofitar aquesta carta per donar les gràcies a totes les persones i estaments que formen aquest únic i històric club: als tècnics del filial amb els quals vaig començar, el Toni Rodríguez i el Miguel Ezequiel, al delegat Manolo Hermosa, als preparadors físics, fisios, encarregats de material, etc. Als tècnics del primer equip amb els quals vaig tenir la sort de treballar: l’Àlex Garcia, que em va donar l’oportunitat de debutar amb el primer equip i el Juan Carlos Mandiá que em va donar la confiança per jugar sis partits a segona A, i lògicament al Miguel Álvarez i els seus ajudants amb qui en poc temps he après molt. Vull agrair especialment a Jordi Bransuela, que des del primer moment em va donar tota la seva estima i a tots els companys de l’equip; l’amistat i la companyonia són una de les millors coses que et deixa el futbol. Tampoc vull oblidar-me de tota la directiva: de l’Ignasi Lúquez i el Toni Reguant. I per acabar, un agraïment en especial, i de tot cor, pel Javi Pérez: ell ha cregut en el meu futbol i en mi i m’ho ha demostrat des del primer dia, donant-me la confiança per treure el millor de mi.

Ara marxo ambla il·lusió d’un nou repte futbolístic i de complir el meu somni des de nen però que tothom sàpiga que sempre portaré amb mi el record d’aquest gran club: el Centre d’Esports Sabadell.

Honor!