Acord per a la renovació d’Adri Cuevas amb el CE Sabadell

30/06/2020

El Centre d’Esports Sabadell i Adri Cuevas han arribat a un acord per ampliar el contracte del migcampista andalús per una temporada més. Cuevas va arribar al Sabadell l’estiu del 2018 i en dues temporades s’ha convertit en un pilar al mig del camp arlequinat. Adri Cuevas iniciarà la seva tercera temporada al club i acumula 64 partits oficials i 4 gols en les seves botes. En aquestes dues campanyes a la Nova Creu Alta només s’ha perdut 5 partits de Lliga, una xifra que demostra la rellevància que ha tingut per als seus entrenadors. 

Amb aquesta renovació el CE Sabadell s’assegura la continuïtat d’un jugador talentós amb un gran desplegament físic i compromés amb l’equip. 

Declaracions d’Adri Cuevas: 

“El projecte és molt il·lusionant i em sento molt a gust en aquest club. Estic molt content i agraït per la confiança que m’han donat i ara el que toca és seguir treballant per acabar la temporada de la millor manera”.

“He passat per bons i mals moments en aquestes dues temporades però el camí que volem seguir és el que estem portant ara i confio molt en el projecte. Tinc moltes ganes d’afrontar el play-off perquè la recompensa és molt gran”.