Acord per a la renovació d’Aleix Coch amb el CE Sabadell

05/08/2020

El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord de renovació amb el defensa central Aleix Coch per a la següent temporada. Antonio Hidalgo assegura la continuïtat d’un pilar en l’eix de la defensa de l’equip. El tarragoní de 28 anys complirà, a la segona divisió A, la quarta temporada d’arlequinat. El central compta amb més de 70 partits disputats i en les dues últimes temporades compta amb un total de 9 gols. Una lesió al genoll, a finals de la  temporada passada, el va deixar fora de combat, però enguany ha pogut recuperar-se i donar el seu màxim per l’equip.

Coch va arribar l’estiu de 2017 procedent del CF Badalona i ha militat en equips com: el CE Hopitalet, el Nàstic de Tarragona o la Pobla de Mafumet.

Declaracions d’Aleix Coch:

“Estic molt content per seguir a Sabadell, on em sento com a casa. Des del tracte amb la gent del club fins a l’estima que rebo de l’afició”.

“L’ascens al futbol professional és un somni i haver-ho fet amb el CE Sabadell és immillorable. És el desig de tot jugador que comença a jugar a futbol”.