Acord per a la renovació de Grego Sierra i Óscar Rubio amb el CE Sabadell

31/07/2020

El jugador Grego Sierra renova amb el Centre d’Esports Sabadell per una temporada més. El central aportarà confiança, seguretat i contundència a l’eix de la defensa en la tornada del club al futbol professional. Cal destacar, que el murcià és el jugador amb més minuts disputats aquesta temporada, per tant, un home clau per a la plantilla d’Antonio Hidalgo.

El central esquerrà va arribar provinent de l’UCAM Múrcia la temporada passada i complirà la seva segona temporada d’arlequinat.

Declaracions de Grego Sierra:

“Ha estat un any inoblidable per la quantitat de grans persones que he conegut. Al final l’ascens és una conseqüència del gran grup humà que hem format. Tots hem remat en una mateixa direcció. Ha estat l’autèntica clau per arribar a l’èxit”.

“Estic molt content i feliç de seguir amb el club, de com m’han tractat des del primer dia que vaig arribar. Espero que afició, club i plantilla puguem gaudir de la categoria i del que ens hem guanyat al camp. Hem de seguir fent del Sabadell un equip històric”.

Per altra banda, Óscar Rubió amplia el seu contracte amb el Centre d’Esports Sabadell per una temporada més. El lleidatà complirà la seva quarta temporada d’arlequinat amb un total de 104 partits. El lateral, de 36 anys, va arribar a Sabadell la temporada 2017/2018 procedent de la UE Lleida. També ha passat per clubs com: Cádiz CF, Deportivo Alavés o l’Elche.

Declaracions d’Óscar Rubio:

“Estic molt content i feliç de poder tornar al futbol professional. Des del primer dia que vaig arribar a Sabadell, ara fa tres anys, he sentit que jugar a futbol ha sigut molt més fàcil. Tinc molta il·lusió, inclús més quan vaig debutar a la segona divisió amb vint anys”.

“Estic amb l’energia carregada al cent per cent i amb moltes ganes d’afrontar nous reptes. De ben segur que serà un any molt especial”.