Acte de germanor entre el Nankatsu SC i els clubs de Sabadell

El famós dibuixant Yoichi Takahashi, creador de la sèrie de dibuixos animats ‘Campeones: Oliver i Benji”, ha organitzat un acte de germanor entre el CE Sabadell i el Nankatsu SC, entitat que ha fundat recentment.

El club arlequinat, a més, ha fet extensible aquest acte de germanor a tots els equips de la ciutat de Sabadell, que rebran de Yoichi Takahashi un obsequi commemoratiu d”aquest esdeveniment que tindrà lloc el dissabte 10 de gener a les 12:00 hores a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta.

Packs d”entrades per als clubs sabadellencs

Coincidint amb aquest esdeveniment, l”entitat arlequinada ha promocionat entre tots els clubs de la ciutat una nova iniciativa per al duel davant el Real Sporting de Gijón (diumenge 11 de gener, a les 17 hores). Per només 5 euros, es podrà comprar un pack que inclou dues entrades a la zona de Gol Sud, una per al jugador més una segona per a un acompanyant.

Les entrades es poden retirar a les oficines situades a la Nova Creu Alta en el seu horari habitual presentant una fotocòpia de la corresponent llicència federativa del jugador de la temporada en curs, la 2014-15.

Takahashi, present en el partit davant els asturians

El també creador de la figura de Cesc Hiroshi presenciarà el matx davant el Real Sporting de Gijón a la Nova Creu Alta.