Activitat gairebé completa del futbol base del CE Sabadell

Escola Futbol Gironés-Sabat, 0 – Juvenil A, 2

El Juvenil A de Jose Solivelles va aconseguir un meritori triomf en un partit molt dur. Els arlequinats es van saber adaptar a les dimensions del camp i van colpejar per partida doble en la segona meitat. Els gols de Sergi Martí i Jadir, aquest últim en una jugada d”estratègia, van donar els tres punts als visitants. Amb aquesta victòria, el Juvenil A del CE Sabadell se situa com a líder en solitari del grup 2 de Preferent.

Juvenil B, 1 – UE Rubí, 0

El conjunt dirigit per Dani Dueñas també suma el ple de triomfs després d”haver-se disputat tres jornades a Preferent, en aquest cas en el Grup 3. En un duel molt disputat davant la UE Rubí, els arlequinats van fer el primer i únic gol del partit a l”inici de la segona meitat. Antonio va caçar una bona centrada en el primer pal i, amb un efectiu cop de cap, va enviar la pilota al fons de la xarxa.

Junior FC, 2 – Juvenil C, 2

El Juvenil C de Manel Felices va empatar en la primera jornada de lliga. El conjunt arlequinat es va avançar en el marcador al quart d”hora de joc gràcies al gol de Hamza. Els santcugatencs, malgrat tot, van igualar el matx a la represa gràcies a la diana d”Ignasi Pérez. Ja en els instants finals, Pol Baños va establir l”1-2 que semblava definitiu i que donaria la victòria al seu equip. No obstant això, el Junior FC va rascar un punt en l”últim sospir gràcies al gol de Josep Jordi Porquet.

Cadet A, 4 – UE Cornellà, 4

En un partit boig i amb molts gols, el Cadet A va sumar un punt en el seu primer compromís al grup 3 de Preferent. Els arlequinats es van avançar en el marcador gràcies al gol de José Juan Moreno en el primer minut de joc. Tot i això, la UE Cornellà va respondre tot seguit per fer l”empat. I abans de que es complís el quart d”hora de partit, Oriol Gómez va tornar a posar als seus per davant en el marcador. Els visitants, però, van saber fer front al resultat advers i van anotar tres gols que semblaven definitius. El Cadet A de Francisco Martín, que no es va ensorrar amb el 2-4 que reflectia el marcador, va aconseguir empatar a quatre en la segona meitat. Al final, els arlequinats fins i tot es podrien haver endut la victòria, però tant CE Sabadell com UE Cornellà van signar les taules en el primer partit del curs.

Escola Futbol Gavà, 0 – Cadet B, 2

El conjunt dirigit per Josep Vicenç Mestre es va imposar a domicili a l”escola Futbol Gavà, un rival molt fort i amb molta qualitat tècnica. Marc Suárez va anotar el primer gol del partit al quart d”hora de joc. Ja a la represa, Carlos Alejandro Saucedo va ampliar distàncies en un contracop per segellar el triomf del Cadet B.

Junior CF, 0 – Cadet C, 2

L”equip arlequinat va aconseguir una treballada victòria en territori santcugatenc gràcies a les dianes de Joan Manyosa i Adrian Ruiz.

SE Aem, 0 – Infantil A, 3

L”Infantil A dirigit per Marc Nomen es va imposar amb comoditat a l”equip lleidatà gràcies al hat-trick de Jose. El jugador va inaugurar el marcador des dels onze metres després d”un penal molt clar de la SE Aem. Abans del descans, un xut de Guillem Moreno després d”una acció en banda li va caure a Jose als peus. El jugador, de nou, va definir a la perfecció per ampliar distàncies. Ja a la represa, Jose va tancar el seu hat-trick amb un nou llançament de panl i va donar els tres punts al seu equip.

Infantil B, 3 – UE Castellar, 0

L”Infantil B dirigit per Javi Garcia va guanyar amb comoditat a la UE Castellar a l”Olímpia en la primera jornada de competició. Álex Ramos va avançar als arlequinats en els primers minuts del segon temps gràcies a una jugada a pilota aturada. Alberto Salamanca va segellar el triomf del seu equip amb un doblet en els últims instants. El seu segon gol va arribar després d”un llançament de falta des de la frontal.

Infantil C, 5 – CE Llinars, 2

Debut plàcid per al conjunt dirigit per Jordi Peris. Els arlequinats van sortir molt endollats a la gespa de l”Olímpia i, amb intensitat i bon joc, van marxar al descans amb un avantatge de dos gols. Ja a la represa, l”equip va sortir amb la mateixa actitud i va fer el 5-0 amb el doblet d”Oriol Díaz i el gol de Martí Herrero. Ja a les acaballes del partit, l”Infantil C es va relaxar a l”Olímpia i va encaixar dos gols.

Aleví A, 7 – CD Premià de Dalt, 1: Gols arlequinats de Jan Roviras, Nicolás Comas (2), Sergi Baldrich, Pedro Antonio Marín (2) i Xavier Moreno.

Aleví B, 9 – CF La Torreta, 0: Gols arlequinats d”Oriol Planas, David (2), Josep (2), Joel (2), Oriol Vidal i Francisco Rodríguez.

Penya Blaugrana Sant Cugat, 0 – Aleví C, 8: Gols arlequinats d”Arian Ramón, Marcos (2), Izan (2), Lucas Samuel (2) i Sergi.

Cerdanyola del Vallès FC, 8 – Aleví D, 3: Gols arlequinats de Bruno, José García i Germán Costell.

Aleví E, 2 – EF Montcada, 3: Gols arlequinats de Pol Pedro i Alejandro Olivera.

Aleví F, 12 – La Románica CF: Gols arlequinats d”Enric, Anas, Jose Antonio, Adrià (3), Ayman (2), Marcos (3) i Joel.

UE Mollet, 2 – Benjamí A, 0.

EF Barberà Andalucia, 6 – Benjamí B, 0.

Benjamí C, 5 – C. At. Vallès, 2: Gols arlequinats de David Silva (2), Ot Valls, Marc Roviras i Oriol Soley.

Benjamí D, 6 – UE Sabadellenca, 0: Gols arlequinats de Alejandro Carrasco (3), Gerard Gómez (2) i Édgar Jiménez.

FC Sant Quirze del Vallès, 0 – Benjamí E, 25: Neyzar (4), Marc Guerrero (3), Álex Tienda (3), Bernat (5), Gabriel (p.p.), Ismael (4), Pau Jimémez, Pablo Mujal i Marc Quintana.

CD Badia del Vallès, 3 – Benjamí F, 3: Gols arlequinats de Kristiyan, Marc Bars i Armand Abella.

Benjamí G, 7 – Cercles Sabadelles, 0: Gols arlequinats de Izan (2), Pol Rodríguez,  Roger (2) i Jordi Rodríguez (2).

Benjamí H, 4 – FC Cerdanyola del Vallès, 5: Gols arlequinats de Aizel, Xavier i Aniol (2).

Prebenjamí A, 11 – Badía del Vallès, 1: Gols arlequinats de Xavi (5), Mykola (3), Fabian i Joel (2).

Prebenjamí B, 5 – CF Sabadell Nord, 0: Gols arlequinats d”Izan Garcia (3) i Izan Bracero (2).

CD Montcada, 2 – Prebenjamí C, 5: Gols arlequinats d”Aitor (2), Illan, Daniel i Broulaye Chama.

Prebenjamí D, 10 – CFU Can Rull, 0: Gols de Pau (5), Izan, Arnau, Lucas (2) i Joan Fajas.

Femení Juvenil-Cadet A, 1 – F.E. Atlètic Vilafranca, 3

El Femení Juvenil-Cadet A dirigit per Xavi Sanmiquel va pagar massa car els seus nervis en la primera jornada de competició. En un fluix partit de les arlequinades, les visitants es van avançar en els primers instants gràcies al gol d”Abril Domínguez. Ja a la segona meitat, Laia García i Abril Domínguez van posar el 0-3 en el marcador. En els instants finals, Maria Bolivar va fer el gol de l”honor per al conjunt sabadellenc.

CE Puig-reig, 2 – Femení Juvenil-Cadet B, 2

El conjunt dirigit per Jordi Guillem va anar a remolc durant tot el partit degut a l”expulsió de la portera Lucía en el primer quart d”hora de joc. Abans, però, les arlequinades ja s”havien avançat en el marcador gràcies al gol de Gisela. Les locals, en veure”s en superioritat numérica, van aconseguir igualar el matx. Però tan sols un minut després, Erin Espada va fer el 1-2 que va donar esperances a l”equip. Al final, el CE Puig-reig va acabar empatant en els primers instants de la represa.

CE Puig-reig, 2 – Femení Infantil-Aleví A, 3: Gols de les arlequinades Maria De Fulgencio (2) i Sara Parra.

Femení Infantil-Aleví B, 3 – CD Sant Gabriel, 1: Gols de les arlequinades Ana Hernández (2) i Nuria Frochoso.

CE Mercantil, 3 – Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí, 3: Gols d”Andrea Garrica (2) i Aïcha.