Adri Cuevas: “He esperat el meu moment, treballant com tots els companys i ara tinc ganes de mostrar la meva millor versió”

30/01/2019

El jugador del Centre d’Esports Sabadell, Adri Cuevas, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 23a jornada de Lliga contra l’Atlètic Balears diumenge (12h) a la Nova Creu Alta.

Anàlisi de la derrota al Mini: “Hem analitzat les dues parts del partit contra el Barça B, vam fer coses bé i hem de mirar endavant. En trams del partit vam circular bé la pilota i els moviem pel seu camp. El Barça B va tenir un dia encertat i nosaltres en els moments clau no vam poder entrar en el partit després del 2 a 1. El resultat ens dol a tots però ja pensem en el Balears”.

Situació a la classificació: “Al Nàstic de Tarragona vaig arribar al mercat d’hivern amb l’equip a mitja taula i a final de temporada vam estar a tocar de l’ascens. Tot i això, el més important ara és anar partit a partit. L’equip, en el que portem de temporada, no s’ha debilitat perquè hi ha un ambient extraordinari com he vist en pocs grups”. 

Estil de joc: “El míster ens demana tenir més personalitat i tranquilitat amb la pilota, deixar-nos anar jugant amb la pilota als peus i no tenir por de jugar-la. Hem de pulir detalls però cada cop ens sentim més còmodes i si seguim entrenant a aquest nivell aconseguirem regularitat”.

Més protagonisme: “He esperat el meu moment, treballant com tots els companys i ara tinc ganes de demostrar la meva millor versió. Tots els jugadors tindran el seu moment”. 

El proper rival: “Les estadístiques diuen que l’Atlètic Balears és un dels pitjors visitants de la categoria però tenen grans jugadors que poden fer mal en camps com el nostre. És cert que a casa canvien ell xip i juguen a una altra cosa per les característiques del seu camp però no ens podem refiar del seus números”.