Adri Cuevas: “Hem d’aprofitar que juguem a l’estadi, estem confiats per treure els primers punts”

07/10/2020

El migcampista Adri Cuevas ha comparegut avui davant dels mitjans en la corresponent roda de premsa telemàtica. L’andalús ha valorat:

“Tinc millors sensacions i estic molt a gust amb l’equip. Cada vegada més, em sento més fort i en tinc més ganes de gaudir amb el grup. L’equip físicament treballa molt bé”.

“Els primers partits han estat amb equips molt forts de la categoria però els hi hem plantat molta cara. L’equip ha demostrat tenir un molt bon nivell, tot i que ens han superat en certs detalls en els últims trams de partit. Estem treballant per evitar aquests errors i de ben segur que ho corregirem”.

“L’equip està fent moltes coses bé, hem de seguir treballant i millorant. La Segona Divisió és molt exigent i tots els equips estan igualats. Però ens sentim forts i no hem de sentir-nos menys que ningú”.

“Hem de fer-nos més forts i corregir els errors. L’equip se sent confiat i competirem al màxim cada partit. Jugar a la Nova Creu Alta ens ha de donar més força, tot i que l’afició no hi pugui ser”.

Stoichkov és un fitxatge que ens pot aportar molt, igual els altres que han vingut. Els hem acollit molt bé i tothom que vingui serà ben rebut. Estic molt content de l’arribada dels nous jugadors, l’actitud està essent molt positiva. Hem completat una gran plantilla, tindrem moltes opcions per competir al cent per cent”.