Adri Cuevas: “La situació d’aquest inici de temporada ens està fent més forts”

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell, Adri Cuevas, va comparèixer davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la sisena jornada de Lliga contra el Villarreal ‘B’ al Mini Estadi.

Derrota inesperada contra l’Ontinyent: “Tots volíem guanyar, arribàvem amb bones sensacions del partit de Balears, el treball està sent bo. Fins i tot en el partit es van fer coses molt bones però inexplicablement tenim la mala fortuna que en el minut 88 un rebot deixa sol el davanter de l’Ontinyent davant Roberto i ens fan el gol. Hi ha fases de la temporada que passen aquestes coses però n’arribaran d’altres que ens vindrà tot de cara.”

Confiança intacta en l’equip i el projecte: “Hem de seguir confiant en tots els que estem aquí: en els companys, en l’entrenador i en tota la gent que forma part d’aquest projecte. En aquest aspecte estic tranquil”.

Missatge transversal de la plantilla i cos tècnic: “Dilluns vam tenir una reunió i tots vam estar d’acord que s’han de canviar coses però que hi ha una bona base. Evidentment els resultats manen però no ens poden dir que estiguem fent mals partits a casa, estem en aquest punt que generem moltes ocasions i no marquem, i els rivals amb poc ens fan gols”.

Unió del vestidor: “Aquesta situació d’aquest inici de temporada ens està fent més forts i espero que en el futur demostrem que tot això ens ha fet més forts. Hem de transmetre una tranquil·litat relativa que és la que nosaltres tenim, no és bo posar-nos nerviosos. Entre tots ho traurem endavant”.

Gestionar millor els últims minuts: “Quan arribes amb un empat al tram final del partit i no pots guanyar almenys has de mantenir l’empat que no és dolent del tot. Nosaltres ens vam deixar endur per la necessitat de la victòria perquè volíem guanyar. I ara que estem en un moment que els petits detalls ens surten en contra, hem d’intentar controlar més les emocions”.

Rol en l’equip: “Em sento adaptat en l’equip, però si les victòries no surten no em sento bé perquè sempre podem donar una mica més. Una de les coses que hem parlat és que, tot i que estem fent moltes coses bé, hem de sumar tots una mica més per treure els partits”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.