Adri Cuevas: “Penso que no és bo fer càlculs, m’agrada gaudir del moment i de cada partit”

22/01/2020

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Adri Cuevas ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 22a jornada de Lliga contra el Valencia Mestalla diumenge (12h) a l’Antonio Puchades. 

Partit des de fora: “Vist des de la grada l’equip em va agradar. Vam tenir paciència per madurar el partit i el treball va ser molt bo per sumar els 3 punts. Hem millorat molt en no precipitar-nos i saber jugar amb claredat”.

Piles carregades: “M’ha anat bé descansar una setmana amb la càrrega de partits que portava. Em noto amb més força i amb ganes de jugar diumenge amb les piles carregades per aportar tot el que necessiti l’equip”. 

Avantatges mínims: “Tenim un avantatge de quatre punts amb el segon però a partir del tercer està tot molt apretat. Ens hem guanyat està on estem però no ens podem relaxar perquè l’experiència ens diu que la Lliga és molt llarga i ara ve un tram molt dur. La competitivitat i la igualtat a la categoria és màxima”.

Centrat en el present: “Penso que no és bo fer càlculs, m’agrada gaudir del moment i de cada partit. És més difícil jugar amb la dinàmica de la temporada passada que com ho fem ara amb molta confiança i amb l’empenta dels bons resultats”.

El paper dels joves: “Ens ajuden molt, entrenen molt bé i el seu nivell és molt alt. Diumenge va jugar Bellalta i ho va fer molt bé. Tots hem passat per aquesta etapa i no és fàcil però el compromís que tenen i les ganes els faran crèixer”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.