Adri Cuevas: “Som conscients del mèrit que tenen les victòries a domicili i ara volem celebrar els tres punts a l’estadi amb l’afició”

16/10/2019

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Adri Cuevas ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana de la novena jornada de Lliga contra l’Espanyol ‘B’ diumenge a les 17.30h a la Nova Creu Alta.

Dinàmica positiva a domicili: “La temporada passada també treballàvem per donar-ho tot fora de casa però ara hem interioritzat molt bé la idea del míster i ens estan sortint les coses. Som conscients del mèrit que tenen les victòries a domicili i ara volem celebrar els tres punts amb l’afició a l’estadi”.

Bon moment personal: “Des de l’arribada del míster al tram final de la temporada passada em trobo molt bé i el meu rendiment penso que és bo. Si l’equip funciona significa que cadascú de nosaltres estem donant la nostra millor versió i treballo per això”. 

Nova Creu Alta: “A l’estadi és on ens hem de fer forts i treure punts per guanyar regularitat. Per detalls hem perdut punts a la Nova Creu Alta, a Llagostera vam guanyar al 86 i contra l’Olot ens van empatar en el mateix minut. Hem d’apretar perquè els tres punts es quedin a casa i poder-ho celebrar amb l’afició”.

Estat anímic: “Hem de gaudir del moment amb cap, la situació actual ens ajuda mentalment i en la confiança al camp. Les dinàmiques positives reforcen l’estat anímic i volen continuar en aquest camí”.

Dos filials consecutius: “Nosaltres continuarem fidels a la nostra idea i això és bo. Cada rival és diferent i els estudiem per saber per on atacar però proposarem futbol om venim fent en tots els partits”.