Adri Díaz: “Som un equip nou i tenim molt marge de millora”

  • “Quan a l’estiu hi va haver aquest canvi de directiva, estava una mica intranquil per la meva situació, però des del primer moment sabíem que Toni Seligrat seria l’entrenador. Va parlar amb mi el primer dia que va arribar i plena confiança tant en mi con amb el Pol (Moreno)”.
  • “Darrere estem impecables. Vam rebre dos gols una mica estranys al camp de l’Hércules, amb un home menys i un penal que no era, però sí que hem de millorar en atac. Som un equip nou, només portem dos mesos junts i tenim molt marge de millora”.
  • “Un punta en un equip és necessari: fixen els centrals i fins ara no ho havíem tingut. Arthuro va molt bé en el joc aeri, Guillemenot també i ens donen aquesta continuïtat a dalt. Esperem que aportin gol i ens facin guanyar els partits”.
  • “El treball que es fa als entrenaments és molt bo. Tots tenim molt clar com hem de jugar i la part d’estratègia també és molt bona. L’entrenador és bàsic per a l’equip i els jugadors hem de posar de la nostra part i que els entrenaments es facin amb intensitat”.
  • “Al Deportivo Aragón li agrada tenir la possessió. Intentarem forçar pèrdues i amb el nostre atac ràpid, fer mal. Esperem endur-nos els tres punts tot i que no seria una decepció no guanyar-los perquè fer-ho fora de casa a Segona B és molt complicat”.