Agus Medina: “Ni en els millors somnis esperava debutar davant el Betis”

Agus Medina farà el proper dilluns 8 de setembre 20 anys. El seu regal d”aniversari, però, li va arribar amb uns quants dies d”antel·lació. I és que el lateral va veure recompensat el seu esforç debutant en la Lliga Adelante amb la samarreta arlequinada. I, a més, ho va fer davant el Real Betis i com a titular. Agus es mostra molt content pel seu debut, però toca de peus a terra i sap que ha de seguir treballant per sumar minuts en el primer equip. Aquestes són les seves impressions després de debutar en la categoria de plata del futbol espanyol.
 
Com va ser la teva arribada a Sabadell procedent del València?
Si sóc sincer, el pas va ser una mica dur. Sabia que venia al Sabadell, un club que té el primer equip a Segona Divisió i qui sap si en un futur podia jugar amb ells. Venir al filial del CE Sabadell va ser complicat. Entrenava cada dia amb el Valencia Mestalla, un equip de Segona B, i em va costar una mica canviar el xip i venir al filial del CE Sabadell a Primera Catalana. Malgrat tot, a poc a poc vaig estar cada cop més còmode amb els companys i l”entrenador i estic molt content per la decisió que vaig prendre.
 
Com vas viure el curs al filial de Toni Rodríguez?
L”any passat va ser dur. Érem un equip amb jugadors molt joves i a l”inici semblava que ens costaria, però després van anar arribant els resultats i tot va anar molt bé. A més, en l”àmbit personal va anar molt bé perquè vaig jugar molts minuts i em vaig sentir molt bé i feliç.
 
Parlant ja del teu debut davant el Real Betis, en quin moment saps que seràs titular?
Ho vaig saber una hora abans del partit, potser una mica abans. Vaig veure que Cristian no podia jugar i li ho deia a l”entrenador. En Miquel Olmo va parlar amb mi i em va dir que estigués molt tranquil, que confiava en mi i que anés amb forces. Em va comentar que era un partit més, però que davant tenia un Betis que sembla un equip de Primera. I que havia de tenir controlat a Rubén Castro!
 
Com et vas sentir en el moment de saber la notícia?
Ho vaig viure amb una mica de nerviosisme. El meu debut va ser en el primer partit de Lliga davant el Betis i en una Nova Creu Alta plena de gom a gom d”aficionats arlequinats i verd-i-blancs. Estic molt content de com va anar tot, una llàstima el resultat final. El gol mal anul·lat a Raúl Tamudo ens hauria donat molta vida. Jo, en l”àmbit personal, vaig intentar fer tot el possible perquè sortís tot bé.
 
T”ho esperaves?
No pensava debutar i ser titular en el primer partit de Lliga. Ni en els millors somnis, i menys davant el Real Betis. Estic molt content per l”oportunitat que m”han donat i treballaré molt perquè n”arribin més.
 
Com valores la possibilitat d”alternar primer equip i filial?
Ho veig bé. Sé que sóc jugador del club arlequinat i sé d”on vinc: em sembla perfecte combinar el filial i el primer equip. Estar amb el conjunt de Miquel Olmo és un premi. Estaré molt content si jugo i puc aportar coses al CE Sabadell.
 
La derrota davant el Real Betis ja està oblidada?
L”equip està bé. Vam quedar una mica tocats, però els últims minuts van ser bons. Ara toca pensar en el Barça i sumar els tres primers punts de la Lliga Adelante.