Aitor Pascual: “Estic molt content a nivell personal però sobretot pel moment de l’equip i la victòria de diumenge a casa”

23/10/2019

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Aitor Pascual ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana de la desena jornada de Lliga contra el FC Barcelona ‘B’ diumenge a les 18h a l’estadi Johan Cruyff.

Moment dolç: “Estic molt content a nivell personal però sobretot pel moment de l’equip i la victòria de diumenge a casa. A més la diferència va ser de dos gols que té molt mèrit i l’afició va poder gaudir”.

Minuts decisius: “A la segona part em vaig sentir més còmode amb els espais, podia córrer com m’havia indicat el míster perquè el seu extrem saltava a la pressió i amb l’Adri ho podíem aprofitar”.

Regularitat: “Cada setmana creixem i els resultats ens acompanyen. Hem de continuar en aquesta línia i seguir treballant”.

FC Barcelona ‘B’: “Cada rival té la seva identitat pròpia però afrontarem el partit contra el Barça ‘B’ amb molta il·lusió i al 100% per treure els tres punts al Johan Cruyff. Ens hem de fixar en nosaltres mateixos i fer un bon partit. No estem pendents si baixaran jugadors que estan en dinàmica de primer equip”.

Creixement: “Crec que en qualsevol equip hi ha d’haver un equilibri entre jugadors joves i de més experimentats. La competència és molt bona i ens fa créixer a tots. Els joves tenim més força i moltes ganes de fer-ho bé”.

Fotografia: Críspulo Díaz.