Així juguen els nous futbolistes arlequinats

El director esportiu del CE Sabadell, José Antonio Gordillo, ensenya la seva llibreta i desgrana les virtuts i qualitats de les noves incorporacions del club arlequinat. De moment, el cos tècnic dirigit per Miquel Olmo compta amb quatre cares noves amb l”arribada d”Agus Medina, procedent del filial, i de tres fitxatges.
 
Ariday, el primer en arribar
Després del seu triomfal pas pel CE L”Hospitalet, Ariday Cabrera arriba en plena maduresa futbolística a la Nova Creu Alta. El davanter canari, que s”ha format en clubs que cuiden molt el seu futbol formatiu, és un jugador ràpid i amb bon canvi de ritme. 
 
Originari de Las Palmas, Ariday té qualitat per desbordar tant per habilitat com per velocitat. En l”eix atacant, el futbolista pot jugar en diverses demarcacions, però és en la posició d”extrem on fa més mal a les defenses rivals. Amb el centre de gravetat baix, Ariday complementa la seva explosivitat amb una gran capacitat per conduir la pilota. El futbolista, a més, també executa les jugades a pilota aturada de manera magistral.
 
 
Eguaras, de Lezama a Sabadell
Íñigo Eguaras és un jove migcentre que ha crescut i s”ha format en una de les pedreres més prestigioses. Procedent de l”Athletic, on ha defensat els seus colors des de la categoria d”infantil, Íñigo Eguaras és un jugador tècnic i amb bon físic. Com a director del joc, el navarrès pensa ràpid i dirigeix a la perfecció tant en curt com en llarg. Eguaras té personalitat, força, talent i vol protagonisme com a futbolista arlequinat.
 
 
Miguel Ángel Riau, un esquerrà polivalent
Procedent del Cartagena, Riau vestirà la samarreta arlequinada per defensar la banda esquerra de l”equip dirigit per Miquel Olmo. El jugador de Mequinensa, que va despuntar en el filial del València, s”ha destapat en el darrer curs com un lateral ofensiu amb gran projecció.
 
Riau és un futbolista ràpid i amb llarg recorregut. Resistent i potent, el lateral esquerrà destaca sobretot per la seva participació en tasques ofensives. Tot i això, Riau tampoc descuida les seves funcions en defensa. El jugador, a més, és un especialista en les accions a pilota aturada.
 

 
Agus Medina, a fer-se un lloc a Segona
Després de la seva excel·lent temporada al filial sabadellenc, Agus Medina s”ha guanyat per mèrits propis la confiança de la direcció esportiva. Agus és un lateral dret molt competitiu, ràpid i agressiu en defensa. Agus, que és ambiciós i un treballador incansable, tindrà fitxa del filial, però serà jugador del primer equip a tots els efectes. D”aquesta manera, lluitarà per un lloc a l”onze amb Cristian García.