Al Sabadell se li resisteixen els partits a domicili

03/05/2019

Cop dolorós del Centre d’Esports Sabadell a Alcoi després de l’eufòria de fa sis dies a la Nova Creu Alta. Els arlequinats no han pogut encadenar dues victòries consecutives que els haguessin allunyat de la zona perillosa. El Sabadell ha igualat el gol inicial de l’Alcoyano a través d’Edgar però un gol dels locals al minut 75 ha situat el 2 a 1 definitiu a l’electrònic d’El Collao. Óscar Rubio i Josu Ozkoidi han tornat a l’onze després del partit de sanció per ocupar els carrils i el capità Migue González ha ocupat el lloc de Nico Delmonte a l’eix de la defensa.

El Sabadell ha començat el partit amb una marxa més que l’Alcoyano i s’ha fet amb el domini de la possessió. Els arlequinats han tingut les primeres arribades perilloses però els locals han estat més efectius i en la primera oportunitat s’han avançat al marcador mitjançant un gol de ‘Rubio’. El Sabadell ha seguit amb la mateixa tendència ofensiva que havia moistrat abans del gol i només deu minuts després ha empatat el partit amb un gol d’Edgar que ha aprofitat a la perfecció una centrada de Néstor Querol. El jugador castellonenc hauria de ser substiuït al descans per precaució. Qui tampoc ha saltat a la gespa en la segona meitat ha estat Fernando Pajarero que al minut 44 ha abandonat el terreny de joc amb molèsties. Al seu lloc ha reaparegut Mariano Konyk després de la seva lesió per acompanyar Pedro Capó i Migue a la tripleta de centrals.

A la represa el partit s’ha trencat i els dos equips han tingut ocasions per fer el segon. Felipe Sanchón i Adri Cuevas han posat en problemes la defensa alacantina, però en una de les poques arribades locals en la segona meitat l’Alcoyano s’ha tornat a avançar. Una pilotada en llarg l’ha aprofitat Lino per marcar el segon gol. L’últim quart d’hora ha estat molt travat amb poques jugades clares que han portat el partit cap al minut 90. Malgrat la derrota, el Sabadell continua fora de la zona de descens a l’espera que es completi la jornada. El proper partit serà el penúltim de la temporada i el darrer a la Nova Creu Alta diumenge a les 18h contra la SD Ejea. Una final de veritat.

FITXA TÈCNICA

CD Alcoyano: Bañuz; Barreda, Fomeyem, Hermosa, Navarro; Anaba; Bryan Reyna (Vicente, 46’), De Lerma, Lino; Pino (Braulio, 70’) i Rubio (Primi, 89’).

CE Sabadell: Roberto; Pedro Capó, Pajarero (Konyk, 45’), Migue; Óscar Rubio, Ángel, Adri Cuevas, Josu; Felipe Sanchón (Pol Ballesteros, 75’), Néstor Querol (Antonio Domínguez, 46’) i Edgar.

Gols: 1-0 (Rubio, 21′), 11 (Edgar, 29′) i 2-1 (Lino, 75′).

Àrbitre: Kevin Javier Moreno Muñoz (col·legi murcià). Ha amonestat els locals Anaba, Hermosa, Braulio i Primi, i el visitants Néstor Querol i Edgar.

Estadi: El Collao.

Fotografia: Roger Benet.