Aleix Coch: “És un orgull tenir aquests companys i veure com l’afició es va bolcar diumenge”

30/10/2019

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Aleix Coch ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà l’onzena jornada de Lliga contra el CF Badalona diumenge a les 17h a la Nova Creu Alta. 

Tornar a gaudir del futbol: “És com tornar a quan era petit i començar de zero. Després de tant temps les sensacions són bones. El principi de temporada va ser complicat perquè anaven sorgint petits problemes en forma de molèsties i ha costat més. Ara estic molt content a nivell personal i per l’equip”. 

Primers mesos de competició: “Excepte la primera jornada, la gent ha comprovat la competitivitat de l’equip i el més important és que jugui qui jugui el nivell és molt alt. És un orgull tenir aquest companys i veure com l’afició es va bolcar diumenge”.

Sensacions del Johan Cruyff: “Personalment vaig sortir amb bones sensacions malgrat la derrota. Vam jugar contra un gran equip i la feina va ser impecable. Tant els que vam jugar d’inici, com els que van sortir després i també els que no ho van fer la imatge va ser molt bona i l’afició ens ho va transmetre”. 

Badalona: “Conec a Manolo González, vaig estar al Badalona amb ell, i segur que ens trobarem un equip molt rocós que aprofitarà les poques errades que tinguem. Hem de ser protagonistes amb pilota i sense ella també ser un equip fort”.

Fortalesa defensiva: “La clau a Segona B és ser un equip molt fort defensivament i que els rivals siguin conscients que s’enfrontaran a un equip molt sòlid. Després en atac hem d’aprofitar les ocasions que tinguem però la base crec que és la defensa”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.