Aleix Coch: “L’afició es mereix gaudir d’una victòria a casa”

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell, Aleix Coch, va comparèixer davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la cinquena jornada de Lliga contra l’Ontinyent a la Nova Creu Alta.

‘Pitxitxi’ amb dos gols en quatre jornades: “No està gens malament, fins ara el màxim que he arribat a marcar en una temporada són dos gols. Això vol dir que estic ajudant a l’equip i la resta és mes aviat anecdòtic”.

Agafar galons amb la baixa de Migue: “Intento fer la mateixa feina que abans, sí que és veritat que ens intentem ajudar entre tots i si des de fora s’ha pogut veure com he fet un pas endavant. Juntament amb l’Óscar Rubio portem més anys al Sabadell i portem una mica la veu cantant però els tres companys de la defensa fan la mateixa feina que jo”.

La victòria a Balears com a punt d’inflexió: “Després de l’inici, el que volíem era treure els tres punts perquè l’equip agafés moral i això ens ha anat molt bé. Encarem aquesta setmana amb molt d’optimisme i amb ganes de treure els tres punts a casa perquè la gent gaudeixi”.

Confirmar les bones sensacions a la NCA: “Hem de seguir aquesta dinàmica que hem començat ara de bon joc i bones ocasions. Hem d’anar de tres en tres sobretot pensar cada setmana i més important si és aquí a casa que l’afició es mereix gaudir d’una victòria”.

Un gol per refer-se: “Del partit contra el Barça ‘B’ vaig sortir més tocat del normal perquè vam perdre per un gol meu en pròpia porteria i com també diu el míster, la meva aportació ofensiva és positiva i per sort vaig poder marcar l’1 a 1 i a l’acabar vam poder remuntar”.

Gols en contra en els primers minuts: “Hem d’intentar no encaixar o fer-ho menys que el rival, aquesta és la nota negativa. Encara no ens hem pogut avançar en el marcador i això faria que al rival li costés més marcar-nos i empatar”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.