Àlex Garcia: “El CE Sabadell ha de ser un equip molt competitiu”

L”entrenador del CE Sabadell, Àlex Garcia, ha assegurat durant la seva presentació com a nou tècnic arlequinat que arriba al club amb l”objectiu de sumar. “L”equip ha de connectar amb l”afició, i això es comença a aconseguir amb bons resultats en el terreny de joc. M”agradaria veure una Nova Creu Alta amb molt de públic. El CE Sabadell ha de ser un equip molt competitiu”, ha dit en roda de premsa.
 
“Ara mateix, el primer objectiu és guanyar dissabte i tenir confiança en nosaltres mateixos. El rival que ve és un dels més forts. Afrontarem el partit amb moltíssima il·lusió i amb l”objectiu de guanyar. Hem de recuperar el grup”, ha afegit al respecte.
 
Sobre les necessitats de l”equip, l”Àlex Garcia ha confessat que hi ha aspectes a millorar. “Interessa trobar l”equilibri. El més important de tot és ser molt competitius, és l”objectiu. S”ha de valorar també la situació actual de l”equip i hem de procurar millorar en l”aspecte defensiu”, ha valorat.
 
El nou tècnic arlequinat també ha parlat del seu passat al FC Barcelona. “Vinc d”un lloc en què l”aspecte ofensiu és la base de tot, això no ho perdré. Ara, aquí, buscarem també encaixar els menys gols possibles”, ha afirmat.
 
Per últim, Àlex Garcia no ha volgut destacar noms propis i ha manifestat que vol “començar a treballar ja” per conèixer els seus nous jugadors. A més, ha confirmat que comptarà amb l”actual staff tècnic, a excepció de la psicòloga Lorena Cos, que s”ha desvinculat del club.
 
El club, satisfet amb l”elecció
 
El vicepresident del CE Sabadell, Ignasi Lúquez, i el director esportiu, José Antonio Gordillo, han expressat que la proposta de joc i el caràcter del tècnic Àlex Garcia són els idonis per capgirar aquesta inèrcia negativa. “Hem cregut que l”home ideal per conduir la nau del primer equip és l”Àlex. Encaixa amb la filosofia del club”, han comentat en roda de premsa.