ÁLVARO VÁZQUEZ ÉS LA NOVA INCORPORACIÓ DEL CE SABADELL

12/01/2021

Álvaro Vázquez García es converteix en la primera incorporació del mercat d’hivern del Centre d’Esports Sabadell. El davanter català arriba cedit fins a final de temporada procedent de l’Sporting de Gijón.

El badaloní, de 29 anys, compta amb una àmplia experiència reconeguda en el món del futbol professional. Format a les categories inferiors del RCD Espanyol, Álvaro Vázquez va arribar al primer equip per convertir-se en professional la temporada 2010/2011. Després va fer el salt al Getafe FC que el va permetre sortir cedit al Swansea City, de la Premier League amb el que va arribar a disputar l’Europa League. Al finalitzar la cessió va tornar de nou al Getafe FC i al RCD Espanyol. Més endavant també va militar en equips com el Gimnàstic de Tarragona, Real Zaragoza, amb el que va marcar 10 gols, o Sporting de Gijón.

En la primera valoració després de la seva incorporació, el nou davanter arlequinat assegura que “arribo al Sabadell per demostrar tot el que tinc i per ajudar l’equip a aconseguir l’objectiu“. Álvaro Vazquez destaca la seva voluntat per arribar al club: “La meva predisposició per jugar al Sabadell ve de principi de temporada i estic molt content d’aconseguir-ho“. 

El Centre d’Esports Sabadell incorpora a un futbolista ofensiu amb experiència, de molta qualitat, vertical i amb gol.

Benvingut, Álvaro!