Amb l”objectiu de fer-se forts a casa

Gairebé tres mesos després del darrer partit de competició a casa, el CE Sabadell alça el teló a la Nova Creu Alta i rebrà demà diumenge a les 19:00h al CD Olímpic de Xàtiva, que ve de perdre a la jornada inicial de lliga per 0-1 contra el CF Badalona. Tot i aquesta derrota, els homes de Miguel Álvarez no es confien i hauran de mostrar la seva millor versió per aconseguir vèncer el conjunt alacantí.

 

El darrer precedent acaba amb ascens arlequinat

Només quatre vegades s”han enfrontat en competició oficial el CE Sabadell i el CD Olímpic tot i que el darrer cop va acabar amb festa a la Nova Creu Alta després que els arlequinats, gràcies a un gol de Fernando Muñoz, aconseguissin vèncer els alacantins per 1-0. Aquesta victòria, amb una Nova Creu Alta plena a vessar, va donar l”ascens a 2a divisió A al conjunt arlequinat l”any 1977.

Tot i això, el balanç és de dues victòries per a cada equip però és l”Olímpic qui ha aconseguit foradar més la porteria, fins a un total de cinc vegades, per dos del CE Sabadell. Això sí, el CD Olímpic no ha marcat encara cap gol a la Nova Creu Alta.

 

L”estat de la gespa, una incògnita

Pel joc associatiu i de toc que desenvolupa el CE Sabadell la gespa ha d”estar en perfectes condicions. El cos tècnic ha hagut de canviar entrenaments a l”estadi creualtenc pels cuidats que està rebent la gespa: ‘” Pel nostre futbol, la gespa ha d”estar el millor possible i ara cal cuidar-lo perquè no està en el millor estat.”” Tot i això, la Nova Creu Alta no és l”únic escenari que es troba així ‘”Hi ha molts camps de gespa natural a la categoria que estan com el nostre. Les darreres calors no han estat bones”” va assegurar Álvarez.

 

Els escollits pel cos tècnic

D”aquesta manera, els jugadors que formaran part de la convocatòria per rebre demà al CD Olímpic són els següents:

Craviotto, Tienda, Agus Medina, Lucas Viale, Agustín Fernández, Valentín, Forniés, Yeray, Marc De Val, Batanero, Pol Roigé, Marc Fernández, Juan Osado, Pirulo, Cortell i Forgas