Ángel: “El diumenge vam sortir molt enfortits mentalment”

  • “Es van donar unes condicions meteorològiques amb les quals no podíem entrenar, tant nosaltres com molts equips. Al final t’adaptes, fas un altre tipus d’exercicis i no afecta de cap manera perquè som professionals”.
  • “Nosaltres sortirem com sempre aquí a casa. Al nostre camp, amb la nostra afició, hem de fer un fortí i treure tots els punts possibles. Després del partit del diumenge, tal com va reaccionar l’equip amb nou jugadors, vam sortir molt enfortits mentalment”.
  • “Els equips van fent comptes, van mirant la classificació però l’ideal per nosaltres és anar partit a partit. Més enllà del diumenge no hi ha res i sortirem aquí per guanyar, si miréssim més enllà seria un error. No vull ni pensar en la classificació. Si la mires, et desconcentres.”
  • ”És un equip molt ràpid, que fa molt bé les contres i hem de treballar perquè ells no explotin els seus punts forts i nosaltres intentar fer el nostre joc. Ells vindran amb molta confiança però els qui tenen més ganes de guanyar aquí som nosaltres”.

Imatge: Sandra Dihör.