Ángel Martínez: “Dissabte necessitarem la nostra gent per acabar l’any amb una victòria”

18/12/2019

El capità del Centre d’Esports Sabadell Ángel Martínez ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 18a jornada de Lliga contra el Lleida Esportiu a les 19h a la Nova Creu Alta. 

Dinàmica: “Des que va arribar el míster amb tot el seu equip les coses han millorat molt. El treball del dia a dia és molt bo i això es trasllada al camp. L’equip està molt equilibrat i competim tots a una cada setmana. Volem gaudir del moment i marxar de vacances amb una victòria”. 

Rival: “Els partits contra el Lleida sempre són partits de màxima exigència. La temporada passada ens vam jugar la vida contra ells a l’estadi i recordo perfectament aquella victòria a la Nova Creu Alta. Ara hem transformat la pressió en il·lusió per estar el més amunt possible”. 

Afició: “Volem compartir la il·lusió de la temporada amb l’afició. Dissabte necessitarem la nostra gent per acabar l’any amb una victòria. Contra el Prat vam gaudir molt compartint l’alegria amb l’afició i ho donarem tot per repetir-ho”.

Nova Creu Alta: “Hem de continuar en la línia tan positiva i el joc que estem proposant a l’estadi. Dominem els partits i cinc victòries consecutives no són gens fàcils d’aconseguir. Aquesta regularitat ens ha de portar a lluitar per coses boniques”. 

Competitivitat de la plantilla: “Tothom entrena molt bé i està a un nivell altíssim. El míster té moltes opcions i variants segons el tipus de partit i això és molt positiu. Al llarg d’una temporada si volem estar a la part alta aquest aspecte és vital”. 

Renovacions: “Ian es mereixia molt la renovació. Crec que ha estat un encert per part del club i també per a ell. Per la meva part encara no he pensat en la renovació i ara només tinc el cap en el dia a dia i en els partits”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.