Ángel Martínez: “Guanyar els rival directes ens permetrà dependre de nosaltres mateixos”

25/04/2019

El segon capità del Centre d’Esports Sabadell, Ángel Martínez, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 35a jornada de Lliga dissabte (18h) contra el CD Castellón a la Nova Creu Alta.

Sense marge: “Els darrers partits han estat molt importants però el de dissabte és decisiu. És una final davant un rival directe. Ens queden quatre partits però som conscients que el partit contra el Castellón s’ha de guanyar per afrontar amb optimisme els altres tres”.

Duels directes: “Competir contra els rivals directes ens dona la seguretat de dependre de nosaltres mateixos per aconseguir la salvació. Sabem que tot passa per guanyar el Castellón, un rival similar a nosaltres que té molt potencial però està a la part baixa”.

Empenta de l’afició: “L’afició del Sabadell ha estat al nostre costat en una temporada que sabem està sent difícil i estem segurs que aquest dissabte ens donaran alè des de les grades i apretaran per donar-nos el plus d’energia. A casa estem fent bé les coses i ho hem d’aprofitar”.

Mentalitat forta: “Sabem que tant el Castellón com nosaltres ens hi juguem molt. Arribarem el partit amb la màxima normalitat possible però quan comenci el partit el cap tindrà un paper important. Hem d’anar a per al partit des del primer moment, ser valents i no dubtar en cap moment”.

Dinàmiques: “Deixar d’encaixar és molt important. Ens han penalitzat masses errades individuals però en aquesta categoria és molt difícil guanyar els partits, els detalls marquen molt. Ara estem pensant en fer un pas endavant i anar a guanyar el partit de la manera que sigui”.