Ángel Martínez: “Hem d’aprofitar el liderat per tenir confiança perquè treballem molt per estar aquí”

19/02/2020

Partit davant l’Orihuela: “Des de fora es pateix molt i després de dues derrotes era molt important la victòria. L’Orihuela sabíem que era cuer però va venir a jugar el seu futbol amb jugadors importants i sabíem que plantejarien un partit seriós. L’equip va saber respondre i la reacció va ser increïble tant de jugadors com d’afició. L’eufòria va ser molt positiva i ens dóna molta força per continuar endavant”.

Diumenge a Olot: “El record que tinc de l’any passat no l’oblidaré mai, ens jugàvem moltíssim i l’afició no va fallar. Aquest any és diferent la situació, però diumenge serà de màxima dificultat, l’Olot és dels equips amb millor futbol a la categoria i amb una dinàmica molt bona jugant a casa. Els agrada dominar i és molt difícil treure pilota, però nosaltres intentarem fer el nostre futbol amb l’empenta de l’afició”.

Situació diferent de l’any passat: ”Amb l’Antonio tot va canviar, tant el sistema de joc com la mentalitat. Quan lluites per no baixar és difícil tenir confiança, però vam fer un pas endavant. Aquest any des de l’inici hem estat amb aquesta mentalitat guanyadora i de valentia. Hem d’aprofitar la situació privilegiada en la que estem per anar amb la confiança necessària. També perquè l’afició hi cregui i tinguem la confiança per poder competir contra qualsevol”.

Sanció d’Àngel: “M’agradaria jugar-ho tot, però des de fora es veu d’una altra perspectiva. Hem demostrat que la plantilla està preparada i tots els jugadors tenen una mentalitat positiva, quan algú entra ho fa amb la màxima confiança. Els serveis mèdics i jugadors lesionats estan fent un esforç molt gran, fent dobles sessions per recuperar lo abans possible”.

Rival semblant: “És diferent, quan proposa el mateix que tu depèn molt dels duels individuals, marcarà la diferencia qui estigui millor. Ells tenen molt la pilota i desgasten olt al rival, i haurem d’esperar el nostre moment. Molt maco de jugar però molt exigent, hem d’estar al 200%. Esprem un ambient com el de l’any passat, i tant de bo ens puguin donar aquesta empenta”.

Situació actual: “Els equips que estan a dalt és perquè fan les coses bé i tenen regularitat. Però tenim clar que nosaltres no hem de dependre de números, sinó que hem de seguir partit a partit. Som allà a dalt per alguna raó, però queden molts punts en joc, i hi ha molts equips que es juguen molt. El tram final és molt difícil però ens hi deixarem la pell”.

Fotografia: Críspulo Díaz