Ángel Martínez: “Portar el braçal de capità del Sabadell fins al retorn de Migue ha estat un honor i un privilegi”

21/11/2018

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell, Ángel Martínez, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la catorzena jornada de Lliga contra el Lleida Esportiu diumenge a les 17h al Camp d’Esports.

Dinàmica de l’equip: “Sabem que si volem mantenir-nos a la zona alta hem de sumar i no perdre, el partit contra el Badalona va ser difícil perquè les condicions no van acompanyar per treure els tres punts. El punt l’hem de valorar positivament tenint en compte com estava el terreny de joc. Si el terreny de joc hagués estat en condicions òptimes, no ens haguéssim conformat amb l’empat”. 

Duel directe contra el Lleida: “Ens trobarem un rival difícil de batre, al Camp d’Esports només ha guanyat l’Hércules i gràcies a una jugada aïllada. Volem competir contra un gran equip com també ho som nosaltres. Podria ser perfectament un partit de playoff”. 

Consolidar la consistència defensiva: “Hem tingut masses errades individuals i hem rebut masses gols a pilota aturada en aquest inici de Lliga. Tots els gols que vam encaixar en les primeres jornades ens van servir per fer un reset i recuperar la solidesa defensiva que vam tenir la temporada passada. Estem buscant l’equilibri entre la defensa i l’atac”. 

Dur el braçal de capità en absència de Migue: “Portar el braçal de capità del Sabadell és una responsabilitat i un honor. La veritat que ha estat un privilegi, ara el capi ha tornat i ja el portarà ell. Més enllà del braçal es tracta de tenir l’oportunitat de donar la cara i liderar l’equip sobre el terreny de joc i per fer això no és necessari el braçal, a mi m’agrada assumir aquest rol i crec que ho faig bé”. 

Claus del partit contra el Lleida: “Tenim clar com juguen ells, l’esquema és un 4-4-2 amb jugadors de molt talent. Serà un partits amb duels individuals, a les bandes i també al centre del camp. Haurem de donar el millor de nosaltres mateixos, som conscients que anem a una plaça complicada però hi anem amb tota la confiança i totes les ganes possibles. Hem de lluitar contra els millors equips de la categoria, el Lleida és un d’aquests i nosaltres també anem pel bon camí”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.