Ángel: “Tenim marge de millora i anirem a més”

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Ángel Martínez va comparèixer en roda de premsa en la setmana que l’equip disputarà la quarta jornada de Lliga contra l’Atlètic Balears a Son Malferit.              

Situació de l’equip després de les tres primeres jornades: “Quan preparem la temporada sempre pensem en fer un bon inici, les sensacions en l’últim partit van ser bones tot i la derrota, i això ens dona confiança per afrontar el que ens trobarem a partir d’ara. Volem aconseguir la primera victòria i sumar tres punts el més aviat possible tot i que tenim un bon cotxe per remuntar”.

Molta competició per endavant: “Tenim molt marge de millora i anirem a més, les noves incorporacions encara han d’entendre l’estil que tenim i millorarem. Només estem a la tercera jornada, la derrota a Conca ens va fer mal i contra el Barça ‘B’ va ser una llàstima perquè no ens van crear ocasions de gol”.

El partit contra l’Atlètic Balears de diumenge: “És un partit totalment diferent, aquesta Segona B és una muntanya russa. Ens trobarem un camp de gespa artificial i haurem d’adaptar-nos. Veig a l’equip amb moltes ganes de competir i aconseguir la primera victòria”.

Autoexigència: “És la ràbia de saber el potencial que tenim i encara no haver pogut guanyar. No tenim una pressió crítica, és una autoexigència nostre perquè sabem que tenim molt bon equip, bons companys i una banqueta que fa goig. Després del partit de diumenge passat tenia ganes de tornar a entrenar i estem tots concentrats per aconseguir la primera victòria”.

Claus per jugar a Balears: “Serà un partit de joc directe, típic de gespa artificial en un camp de Segona B, la superfície no dona per jugar a un joc combinatiu. Les jugades a pilota aturada seran clau, també les segones jugades. Tenim una plantilla molt variada i el míster pot canviar el que cregui convenient per jugar allà”.

Capitania: “Per a mi és un orgull ser capità, a Anglaterra volia ser líder però per l’idioma era difícil. Aquest any va sortir el Migue com a primer capità i jo com a segon i en l’últim partit ser líder al camp d’un equip com el Sabadell va ser un orgull i també una responsabilitat que agafo i que m’agrada”.

 

Fotografia: Críspulo Díaz