Aníbal: “L”objectiu és clar, hem d”aconseguir la salvació”

Aníbal Zurdo és i se sent arlequinat. Així ho ha expressat en la seva roda de premsa de presentació. “No vaig buscar una altra alternativa, volia tornar al CE Sabadell. Ara, l”objectiu és clar: hem d”aconseguir la salvació”, ha dit.
 
El davanter mexicà, a més, ha agraït als dirigents que fessin possible la seva cessió. “Vull agrair l”esforç que ha fet el club perquè jo sigui aquí”, ha comentat.
 
Sobre l”estat de la plantilla, Aníbal ha reconegut que han passat moments delicats. “Ara mateix, la plantilla està bé anímicament, però ho ha passat malament. L”equip porta una bona dinàmica, tinc ganes d”ajudar a que tot vagi bé“, ha valorat.
 
Per últim, ha confessat que el seu fitxatge es va complicar per moments i s”ha mostrat feliç amb el suport dels seguidors. “Agraeixo el suport de l”afició. Els hi de tornar aquesta estima amb molt d”esforç en el camp”, ha conclòs.
 
L”afició, feliç amb l”arribada del mexicà
 
Al voltant de 60 espectadors s”han citat a la Nova Creu Alta per rebre a Aníbal Zurdo, que ha tornat a lluir l”arlequinada a peu de gespa i ha atès a uns aficionats completament entregats.