Antoni Reguant: “Hem demostrat que el factor ‘jugador nº12’ sempre suma”

Aquest matí el CE Sabadell ha presentat l’activació del partit d’aquest cap de setmana davant el Barça ‘B’ (Diumenge 12 a les 12h a l’estadi). El president Antoni Reguant i el conseller de l’àrea social, Manel escribà han explicat tots els detalls en una roda de premsa.

Això ha estat el més destacat:

Antoni Reguant:

-“Després de molts partits sense fer cap activació, i veient l’èxit que han tingut les anteriors iniciatives, creiem que hem de tornar a fer-ne per millorar l’afluència a la Nova Creu Alta. Aquest cop el motiu és el dia internacional de la dona.”

-“No és una iniciativa només del Sabadell, també la Federació Catalana de Futbol ens ajuda amb tots els seus canals de difusió. Vull agrair a l’Albert Montull la predisposició. Des del CE Sabadell aprofitem per sumar-nos a la campanya de respecte i no violència que fa temps que la federació promou”

-“La situació esportiva requereix suport, i el primer equip ho agraeix molt. És un bon moment i un bon rival per venir a la Nova Creu Alta”

-“El jugador sempre agraeix que hi hagi gent al camp. Hem pogut demostrar que quan ha vingut gent a l’estadi el factor ‘jugador nº12’ sempre suma.

El conseller de l’àrea social, Manel Escribà, ha explicat totes les iniciatives que s’han portat a terme per aquest partit:

-A partir d’avui a “El Corte Inglés” de Sabadell, per cada compra en qualsevol de les seccions, es podrà obtenir dues entrades pel partit en zona general.

-La cadena de supermercats Charter també col·labora amb el CE Sabadell i per cada compra superior a 20€ s’obtindran dues entrades també per la zona general de l’estadi.

-Els cinemes Sabadellencs (Eix Macià i Imperial) per cada entrada s’obtindrà una entrada pel CE Sabadell – FC Barcelona ‘B’.

-L’establiment McDonald’s de Sant Pau de Riusec des d’aquest dijous fins al dissabte a la nit per cada compra es donarà una entrada doble pel partit.

-A les oficines del club (de dimecres a divendres de 10 h -14 h al matí i a la tarda de 16h – 18:30h) les dones poden passar a recollir dues entrades gratuïtes, una per ella i una per un acompanyant. També si us ha arribat el whatsapp en cadena, només cal ensenyar-lo i es bescanviarà per una entrada també de zona general.

-El mateix dia de partit al davant de la tribuna de l’estadi s’instal·larà una carpa amb productes del CE Sabadell d’aquesta temporada on s’hi aplicarà el 2×1.

-Totes les penyes del CE Sabadell han rebut un total de 200 entrades per repartir i poder engrescar al màxim de persones possibles, i fer de la Nova Creu Alta una olla de pressió.

-Els nostres jugadors de l’obrador arlequinat també gaudeixen d’entrades a la seva disposició per fer junts una festa grossa aquest diumenge al temple arlequinat. D’altra banda, els clubs conveniats amb el CE Sabadell tenen per cada jugador tres entrades a disposició i el seu carnet per accedir a l’estadi ben acompanyats.

-Els seguidors del Sabadell i el Barça B que assisteixin diumenge 12 de març a l’estadi de la Nova Creu Alta podran conèixer els seus drets com a clients del servei d’aigües en una exposició. Es tracta d’una acció impulsada conjuntament pel Centre d’Esports Sabadell i la companyia d’aigües que té com a objectiu apropar el servei d’aigües a la ciutadania.