Antonio Domínguez: “Les sensacions després de marcar el gol són de les més maques que he viscut”

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Domínguez, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la vuitena jornada de Lliga contra el CD Ebro (12h) a l’estadi de l’Almozara.

Debut i gol de la victòria: “Just abans d’entrar al terreny de joc l’Aleix Coch va empatar i el míster va decidir anar pel partit i va sortir bé. Crec que abans de marcar només vaig tocar dos o tres pilotes. En la jugada del gol, agafo la pilota des d’una zona que em va molt bé i vaig tenir la sort que el llançament va anar ajustat al pal de la porteria. Les sensacions després de marcar el gol són de les més maques que he viscut en la meva carrera futbolística, marcar el gol de la victòria el dia del debut és una cosa que mai oblidré”.

Aprofitar les oportunitats: “Vaig arribar amb una dinàmica competitiva i he trigat a jugar amb l’equip però ho he aprofitat. No hi ha millor manera de començar, de tot se n’aprèn i jo estava preparat per ajudar l’equip, les coses van sortir bé. Quan arriben les oportunitats s’ha d’estar preparat per fer-ho bé”.

Posició ideal al camp: “Al Recretivo sempre jugava a la banda dreta, amb llibertat de moviments però sempre a cama canviada. Al Valladolid no jugava a la banda dreta perquè l’equip necessitava coses diferents, jugava darrera el davanter, sempre en contacte amb la pilota”.

Remuntada com a punt d’inflexió: “És poc habitual en aquesta categoria remuntar un 0 a 2 però l’equip va treure el caràcter i el coratge per aixecar el resultat a casa. Ara hem de tocar de peus a terra i estar preparats per afrontar el partit de diumenge contra l’Ebro que no serà fàcil, ho hem de donar tot perquè el camp és molt complicat”.

La igualtat de la categoria: “Està clar que tenim potencial per anar cap amunt però és molt aviat per parlar d’objectius ambiciosos amb la situació de l’equip, ens hem de centrar en anar partit a partit, treure els tres punts d’Ebro i així és com farem les coses bé”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.