Antonio Domínguez: “Tenim ganes de fer bo el punt de diumenge contra l’Atlétic Balears a El Clariano”

06/02/2019

El jugador del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Domínguez, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 24a jornada de Lliga diumenge (17.15h) contra l’Ontinyent a El Clariano.

Inici de setmana: “Hem començat a treballar el partit contra l’Ontinyent i ens trobem bé. Sabem que serà un partit difícil però el míster sap el que hem de fer per guanyar i ens ho ha transmès. L’Ontinyent no està passant un bon moment condicionats per la delicada situació econòmica que viuen. Tenim ganes de fer bo el punt contra l’Atlètic Balears de diumenge contra a El Clariano”.

Guanyar solidesa a domicili: “Portem tres partits sense encaixar a la Nova Creu Alta i fora de casa ens hem de fer forts. Normalment fem gols i hem d’aprofitar-los per guanyar els partits. D’aquesta menra aconseguirem una bona dinàmica en el que resta de temporada”.

Missatges del míster: “És un míster que em beneficia per la manera que ens fa jugar, no vol que ens convertim en el Barça però ens ha transmès tranquil·litat, que ens alliberem i que juguem com sabem individualment. A partir d’aquí segur que creixerem i els jugadors ofensius tindrem més protagonisme”. 

Millorar l’eficàcia golejadora: “Aquesta setmana no vam marcar però les dues últimes sí que vam fer gols i contra el Conquense el partit podria haver acabat quatre a zero. Diumenge també vam generar ocasions però no les vam poder materialitzar. En el dia a dia treballem per ser més eficaços però hem d’estar tranquils. El problema greu seria si no generéssim ocasions”.

Objectiu: “Fora de casa és més difícil sumar. Ells no arriben en la millor dinàmica però en els 90 minuts tot s’iguala. Nosaltres estem a la zona mitjana però no ens hem de fixar en la classificació. Anirem a jugar a El Clariano per sumar els tres punts tot i que ells estan molt necessitats”.