Antonio Hidalgo: “Anem preparats al Rico Pérez per repetir la victòria de Buñol i seguir creixent”

13/09/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Hércules CF que es disputarà aquest diumenge a les 19.30h al José Rico Pérez. 

Centrats: “El que passa a l’Hércules no ho tinc en compte, nosaltres hem d’estar centrats en fer les coses bé contra una de les millors plantilles de la categoria. És un ambient de pressió després de qudar-se a les portes de pujar la temporada passada”.

Rival: “Crec que aquest any l’Hércules té millor equip que la temporada passada, és un dels pressupostos més alts de la categoria però això no sempre es tradueix en guanyar. Sabem a quin camp anem”.

Pluges: “L’any passat va ploure molt i el terreny de joc estava en perfecte estat. És un camp que drena molt bé i estic segur que no condicionarà el partit”. 

Lesionats: “La situació és la mateixa, esperem i desitgem recuperar el més aviat possible els jugadors amb els quals no podem comptar”. 

Dinàmica a domicili: “Guanyar a fora de casa en qualsevol categoria és molt difícil, nosaltres vam guanyar a Bunyol i ara anem al Rico Pérez per repetir la victòria, anem preparats per fer-ho per seguir creixent”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.