Antonio Hidalgo: “Cada partit hem de fer un pas endavant i aquest diumenge toca fer-lo a la Nova Creu Alta”

20/09/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra La Nucía que es disputarà aquest diumenge a les 18h a la Nova Creu Alta. 

Dinàmica: “Quan guanyes no t’has de creure més del que ets i quan perds no ets un desastre. Som conscients de qui som, d’on som i del que volem. Per guanyar partits hem de ser molt intensos i jugar bé amb la pilota però també quan no la tenim”.

Rival: “Diumenge ens enfrontarem a un gran equip que té jugadors diferencials com Juanma Ortiz o Fofo que han jugat en categories superiors. L’entrenador té molt clar el que vol aconseguir amb unes idees molt directes”.

Millores en l’equip: “Tenim clar que estem fent passos endavant. Cada partit hem de fer un pas endavant i millorar coses, aquest diumenge toca fer-lo a la Nova Creu Alta. Ens trobem bé i estem en un bon moment”.

Recuperar efectius: “Boris està en l’últim part de la seva recuperació i està molt a prop de tornar però no arriba per diumenge”. 

Copa Federació: “Ens ha tocat el Jove Español, quan arribi ja valorarem el partit. Serà una setmana on jugarem contra l’Orihuela diumenge, dijous haurem de tornar a Alacant i després un altre partit el diumenge. Afrontem la competició amb responsabilitat i professionalitat”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.