Antonio Hidalgo: “Demà serà un partit competit i nosaltres posarem tot de la nostra part per sumar els tres punts”

11/10/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra la UE Llagostera que es disputarà aquest dissabte a les 18h al Municipal de Llagostera.

Setmana de tres partits: “Hem d’oblidar la Copa Federació i afrontar de la millor manera el partit de demà. Està clar que no ha estat la millor setmana per preparar el partit de Llagostera però competirem per guanyar amb uns jugadors que s’estan deixant la pell dia a dia”.

Convocatòria: “Esperarem a demà per veure com evolucionen els jugadors i confirmar la convocatòria i confeccionar l’alineació  per al partit. Molts futbolistes acumulen una gran càrrega de minuts i esperarem fins l’últim moment”. 

Preparats: “Hem de mirar endavant i centrar-nos en Llagostera. Ahir i avui hem preparat el partit amb el vídeo, la pissarra i sobre la gespa. Tenim moltes ganes de continuar en el bon moment i sumar els tres punts”. 

El rival: “El Llagostera té tot el meu respecte perquè està treballant molt bé amb un entrenador que té les idees clares després d’aconseguir l’ascens la temporada passada. Serà un partit difícil, molt competit i posarem tot de la nostra part per tirar-lo endavant”. 

El ‘9’: “Quan més jugadors tinc disponibles molt millor. Esperarem a demà per decidir l’onze però el que jugui en punta ho farà molt bé”: 

Fotografia: Críspulo Díaz.