Antonio Hidalgo: “Els aficionats que es vulguin sumar als 3.000 fidels són benvinguts”

17/01/2020

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Atlético Levante de diumenge a les 17h.

Un mes sense jugar a casa: “Tenim moltes ganes de tornar a jugar davant la nostra gent. Les últimes sortides han estat a dos dels camps més difícils i hem fet bons partits. A Castàlia vam aconseguir una gran victòria que referma el treball que fem”.

El rival: “L’Atlético Levante està en un gran moment amb les idees molt clares i amb jugadors de molta qualitat. Serà un partit de molta exigència i tocarà afrontar-lo de la millor manera que sabem.

Baixes per sanció: “Diumenge decidirem els jugadors que sortiran a l’11. Ens ha tocat tenir tres sancionats de cop i evidentment tenim menys jugadors per escollir però tinc molta confiança en els que sortiran. La plantilla té moltes ganes de fer coses grans i està molt integrada”. 

Partit del Soci: “Els aficionats que es vulguin sumar als 3.000 fidels seran benvinguts. Crec que l’equip fa moltes coses perquè vingui més gent. Ens agradaria tenir moltes persones a l’estadi però hem de ser realistes i agrair els que estan al nostre costat. Ara és un moment molt important”. 

L’arribada d’Heber Pena: “És un jugador contrastat a la categoria que aportarà qualitat i sap perfectament on ve. No és fàcil arribar al mercat d’hivern i s’ha de posar al mateix ritme que els seus companys. L’exigència en aquest equip és molt alta. El veig amb una predisposició molt gran”. 

Mesos intensos: “Fins ara hem fet molt bon treball però això no ens assegura res. Ens dona els punts que ens hem guanyat i la confiança però ara arriben mesos amb sancionats, amb jugadors que marxen i altres que arriben i haurem d’estar al màxim nivell”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.