Antonio Hidalgo: “Ens adaptarem a tot el que calgui i ho donarem tot per guanyar”

27/09/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Orihuela CF que es disputarà aquest diumenge a Los Arcos (18h).

Situació del partit: “És una situació que no és agradable, sobretot per ells que han viscut unes setmanes dramàtiques amb les conseqüències de la gota freda. A partir d’aquí, crec que la millor opció era suspendre el partit i buscar una alternativa més endavant. La Federació Espanyola és la que posa la normativa i pren les decisions”.

Estat de les instal·lacions: “Sabem que el terreny de joc no està bé però si finalment es disputa el partit ho farem amb la mateixa intensitat que ho venim fent. La gespa estarà igual de malament per als dos equips i haurem de lluitar per guanyar el partit. Això ho tenim clar”.

Lesions: “Està sent una setmana una mica estranya per tot el que envolta el partit. Ens hem de concentrar moltíssim en el partit. El rival és un bon equip amb les coses clares. No podrem comptar amb alguns jugadors però tenim substituts que estaran a l’alçada”:

Condicions extraordinàries: “Està clar que les condicions no són les que ens agradarien. Però ens adaptarem a tot el que calgui, competirem, saltarem i ho donarem tot per allargar la dinàmica que tenim de bons resultats”.

Play-off: “Quan vaig saber tot el temps que el Sabadell portava sense entrar en play-off vaig pensar que un club com aquest no s’ho pot permetre. Hem de saber d’on venim, qui som iel que costa sumar de tres en tres”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.