Antonio Hidalgo: “Ens enfrontarem a un rival de molt nivell però nosaltres tenim les idees clares i serem valents”

25/10/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el FC Barcelona ‘B’ que es disputarà diumenge a les 18h a l’estadi Johan Cruyff.

Examen cada setmana: “Plantegem el partit igual que ho fem cada setmana. Ens enfrontarem a un rival de molt nivell amb jugadors molt diferencials. Sabem que hi haurà molts duels individuals i haurem d’estar especialment atents”. 

Rival exigent: “El Barça ‘B’ és un equip fet per tenir molt la pilota amb possessions llargues però nosaltres tenim les idees clares i serem valents. Haurem d’estar molt concentrats i fer esforços per guanyar el partit”. 

Carles Pérez: “És un aspecte que no podem controlar. Si baixa o no ho veurem diumenge però els que hi són també són molt bons. Sabem que són jugadors escollits per jugar al Barça i les diferències que marquen al terreny de joc. Nosaltres tenim les nostres armes i les utilitzarem”.

Estadi Johan Cruyff: “Em fa una mica de llàstima no anar al Mini perquè és un camp on he jugat molts partit i li tinc un gran afecte. Els anys passen i estic segur que el Johan Cruyff és molt millor que el Mini, per la televisió és preciós”. 

Importància relativa: “Anem setmana a setmana. Quana caba un partit ja pensem en el següent. Jugar al camp del Barça ‘B’ sempre és bonic perquè hi ha rivalitat i és un desplaçament que queda a prop però quan acabi el partit diumenge ja pensarem en el Badalona i ens pendrem el partit de la mateixa manera”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.