Antonio Hidalgo: “Estem fent moltes coses bé i hem de continuar amb aquesta competitivitat tan alta”

24/01/2020

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el Valencia Mestalla de diumenge a l’Antonio Puchades (12h).

Avantatge a la classificació: “A aquestes alçades les diferències a la classificació encara no ens donen res. Diumenge juguem contra un equip amb molt talent. Tenen jugadors que han jugat amb el primer equip i d’altres que han firmat d’Anglaterra amb molta qualitat”.

Dinàmiques oposades: “Els resultats no els han acompanyat en els últims partits però és un gran equip i en aquesta categoria no es pot baixar l’alerta. Les dinàmiques poden influir en alguna etapa del partit però nosaltres només pensem en la nostra feina”.

Bon treball de l’equip: “Estem fent moltes coses bé i hem de continuar amb aquesta competitivitat tan alta. Amb aquesta idea jugarem diumenge. La setmana ha estat diferent perquè hem entrenat dos dies en una superfícies més dura pel temporal però hem pogut preparar igual el partit”. 

El rival: “Compten amb jugadors molt interessants amb un 9 referència com Jordi Sánchez que posa en molts problemes les defenses rivals. Tenen alguna baixa al mig del camp però tenen alternatives molt bones”. 

Més jugadors disponibles: “És bo tenir diferents opcions i alternatives. Aquesta setmana recuperem els jugadors sancionats i això fa augmentar la competitivitat de l’equip que és molt bona”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.