Antonio Hidalgo: “Estem preparats pel partit de demà i sabem de la seva exigència”

27/11/2020

Antonio Hidalgo ha comparegut avui en la roda de premsa prèvia al partit de demà a la Nova Creu Alta davant el CF Fuenlabrada. EL tècnic arlequinat ha destacat:

Concentrats per demà: “Tenim poc temps de descans, però ens he d’estar centrats al màxim en demà. Serà un partit molt disputat contra un equip molt físic, amb un nivell d’intensitat molt alt. És un equip molt complet”.

El CF Fuenlabrada: “És un dels equips que més xuta a porta de la categoria. Juga molt a camp contrari, atacant espais. Tenen jugadors que entenen molt bé la idea de l’entrenador. Haurem d’estar molt concentrats i proposar el que hem treballat molt durant la setmana”.

Entrenament a Mareo: “Vam preferir recuperar a gent i tenir jugadors al màxim. Per això vam quedar-nos a Gijón per poder entrenar bé i tenir una millor recuperació”.

Estat físic de la plantilla: “Tenim jugadors al 100%. Hi ha que recuperen amb més facilitats. Estem preparats per demà i preparats per l’exigència física que ens imposarà el rival. Hem de pensar que tots els equips tenen el mateix temps per preparar el partit”.

Afició: “És una gran notícia, esperem que tot vagi com ha d’anar. Espero que la situació millori i estigui controlada. És molt important que l’afició torni i tenir-la al nostre costat. El futbol és la passió de l’aficionat”.

Màxima exigència: “A la Segona A hi ha equips amb un potencial molt gran. Però qualsevol pot guanyar a qualsevol, quants més equips estiguin pròxims a la nostra zona de la taula millor”.

Públic als estadis: “És una decisió que no puc prendre jo. Amb el públic hi ha més pressió i estem més motivats. Però a qualsevol entrenador de la categoria li agradaria tenir públic al seu estadi.

Marge de millora: “Crec que sempre es poden millorar coses. Futbolísticament l’altre dia vam fer coses molt bé, però això va de fer gols i de guanyar partits. Hem de millorar molt en l’últim terç i millorar en la nostra àrea. Hem d’estar concentrats en cada moment i cada acció. Són petits detalls que ens penalitzen molt”.

Expulsió de Grego: “Crec que no es veu clarament. Però per mi no és vermella directe. I l’àrbitre no dóna temps a què es pugui revisar amb el VAR, però respecto la decisió del col·legiat”.