Antonio Hidalgo: “Hem fet un gran treball i seguirem competint amb la màxima intensitat per guanyar partits”.

06/03/2020

El tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit davant el filial del RCD Espanyol. Es disputarà dissabte 7 de març a les 18:30 hores a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Seguir lluitant: “Durant l’any hem fet una quantitat de punts molt gran i les sensacions són molt bones. Els últims partits hem estat a un nivell molt alt, és cert que s’han escapat punts per petits detalls, però en línies generals l’equip està competint i entrenant molt bé”.

Espanyol B: “Hem d’estar molt més atents en aquests moments sense pilota, ja que demà serà un rival dur i amb molta qualitat a dalt, tenen jugadors amb futur a categories superiors. És un equip molt jove i amb un nivell altíssim, però hem de competir al màxim, tenint la pilota i exigint-nos molt”.

Pèrdua de lideratge: “L’equip ha d’estar preparat per a tot. És un moment molt important de la temporada on hem de sumar tot el possible. Si volem continuar a la part alta, no hem de ser pessimistes per perdre el lideratge, estem en una situació bona i hem de competir, L’afició ens ha d’ajudar molt en aquests moments”.

Baixes i recuperacions de jugadors: “Està clar que com més jugadors, més opcions, tenir jugadors esquerrans a banda esquerra et facilita molt les coses. Però fins al moment les situacions les hem pogut solucionar. Demà recuperem a Heber, que ens donarà més opcions, i esperem que Josu estigui disponible ràpidament”.

El partit: “Espero un partit molt exigent amb una càrrega física molt alta. Hem d’estar a un alt nivell de concentració, tant amb pilota com sense, ja que l’espanyol és un equip que no necessiten massa per marcar la diferència”.

Valoració últims partits: Hem tingut la mala sort que el rival fa gol amb més facilitat en els últims partits, però hem de continuar fent les coses que ens han portat on estem. Amb pilota hem fet moltes coses bé, han sigut petits detalls de concentració, de preveure abans la situació i estar més junts. També és cert que ara tenim més ocasions que abans, són coses que s’han de continuar treballant”.

Pressió del tram final de temporada: “Si volem estar allà a dalt hem de seguir igual, la pressió sempre l’hem viscut, i més en una temporada com la de l’any passat. Això és futbol i toca continuar creient i ser determinant en els petits detalls. Entre tots hem d’empènyer”.

 

Fotografia: Críspulo Díaz