Antonio Hidalgo: “Hem treballat molt per continuar amb la solidesa a l’estadi”

13/12/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra l’AE Prat que es disputarà diumenge a les 17h a la Nova Creu Alta.

Dos partits seguits a casa: “És bo acabar l’any amb dos partits a l’estadi però només pensem en el Prat. Estem centrats en el partit de diumenge perquè serà molt difícil. El Prat ha tret molts punts fora de casa i ha guanyat en camps de molt prestigi”. 

Rival molt competitiu: “Fora de casa s’està mostrant molt competitiu amb un entrenador que porta molts anys al club i que coneix a la perfecció els seus jugadors. Tenen alternatives de joc i nosaltres hem treballat molt durant la setmana per continuar amb la solides a l’estadi”. 

Setmana de renovacions: “Des de fora es viu diferent però per a nosaltres la setmana ha estat igual d’intensa i centrada en el partit de diumenge. Penso que les renovacions han arribat en un bon moment i el club ho ha gestionat amb normalitat”. 

Més igualtat: “La diferència entre els equips no és tan gran com marca la classificació. Suposo que ells es pregunten perquè no han pogut sumar una mica més a casa i estar més amunt a la classificació”. 

Jurgi: “Porta dues setmanes entrenant amb el grup i demà decidirem si és bo que entri a la convocatòria”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.