Antonio Hidalgo: “Jugarem un partit amb moltes emocions que passarà per diferents fases”

27/04/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el Castellón que es disputarà aquest dissabte (18h) a la Nova Creu Alta.

A per totes: “Ara tots els moments són clau. El marge d’error és mínim però és el moment d’estar tots junts. Tot el que s¡està generant al voltant de l’equip m’agrada molt i vull donar les gràcies a tots els arlequinats que s’estan mobilitzant i que ens acompanyaran demà a l’estadi”.

Baixes: “Hi ha jugadors molt capacitats per suplir les baixes i estic segur que els que surtin demà ho faran bé. Hi ha gent que espera aquestes oportunitats i ho donaran tot al camp”.

El rival: “La temporada et posa on et mereixes. Hi ha equips que ens mereixem estar una mica més amunt però les diferències a la zona baixa són mínimes. El Castellón és un equip que li agrada tenir la pilota amb un entrenador que proposa moltes variants. Serà un partit emocionant i molt dur”.

El suport dels arlequinats: “Valoro molt positivament els vídeos de suport que estem rebent de tants arlequinats. He vist persones als vídeos que els tinc molt apreci i ara és el nostre moment, els hem de retornat tot el que ens estan donant. S’ha de crear moments màgics a la Nova Creu Alta”.

Canvis de sistema: “No tenim un sistema de joc tancat. Hem de decidir a partir dels jugadors que tenim disponibles i tenint en compte aquests detalls farem un cosa o una altra”.

Fotografia: Críspulo Díaz.