Antonio Hidalgo: “La classificació és clara però nosaltres hem de mirar més enllà”

15/11/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el Nàstic de Tarragona que es disputarà diumenge (17h) a la Nova Creu Alta.

Màxima exigència: “La classificació és clara però nosaltres hem de mirar més enllà. El Nàstic és un equip fet per ascendir i amb un dels pressupostos més alts que no ha fet un bon inici de Lliga. Mirem un per un i tenen jugadors de molta qualitat que són diferencials”. 

Concentrats: “Haurem d’estar molt atents en totes les situacions, tant quan tinguem la pilota com quan la tinguin ells. L’atenció haurà de ser molt elevada si volem guanyar el partit”. 

Partits únics: “És molt millor estar en una bona dinàmica de resultats però això no garenteix res. Els partits que s’han jugat són passat i diumenge haurem de ser molt sòlids, amb una idea molt clara i atacar les opcions que tinguem durant el partit”:

Novetats: “Apurarem fins al final amb Ángel Martínez per veure si pot entrar a la convocatòria. Boris s’ha entrenat amb normalitat i estarà disponible per al partit de diumenge”.

Primera volta personal: “El treball que fem des que vaig arribar està funcionant però tot és gràcies als jugadors. Són ells els que creuen en el que proposem i es deixen la pell. SOm conscients que queda molta temporada i molt per fer”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.