Antonio Hidalgo: “La dinàmica és molt bona però hem d’estar al millor nivell per guanyar els partits”

01/02/2020

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Hércules CF de diumenge a la Nova Creu Alta (17h).

Rival ferit: “L’Hércules té un potencial enorme: per institució, per entrenador, per jugadors… Però està clar que estan en una situació que no esperaven a l’inici de lliga. Diumenge ens trobarem un rival molt necessitat de punts que serà molt perillós”.

Mentalitat: “Tenim 44 punts i això encara no ens dona per res. Tenim molt clar que hem de seguir competint com ho estem fent i que els jugadors continuin interpretant tan bé el que els demanem a cada partit”. 

Set victòries seguides: “Estem en un moment molt important de la temporada. La dinàmica és molt bona però hem d’estar al millor nivell per guanyar els partits. Volem seguir amb l’empenta que tenim a la Nova Creu Alta per sumar una altra victòria”. 

Dinàmiques oposades: “És molt millor jugar amb una dinàmica molt positiva que et dona confiança dins del terreny de joc que al contrari. És un factor que pot influir però això no són matemàtiques i haurem de veure com afecta al partit de diumenge”. 

Línia defensiva: “Marquillas és un jugador que està en dinàmica de primer equip i com a tal té opcions de jugar en cada partit. Quan falten jugadors és pitjor per a l’entrenador però li donarem voltes per triar la millor opció per diumenge”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.