Antonio Hidalgo: “Les baixes no han de ser una excusa”

El capità del CE Sabadell, Antonio Hidalgo, ha mostrat la seva convicció en les possibilitats de l”actual plantilla de l”equip per aconseguir els objectius fixats. “Aquest any hi ha gent nova i els rols s”han d”assumir de mica en mica. Ara som els que som al camp i la confiança és màxima amb la gent que hi ha. Les baixes no han de ser una excusa“, ha dit en roda de premsa.
 
A més, ha destacat que els joves del planter han d”aprofitar els seus minuts en el terreny de joc. “És un moment molt important per a la gent jove de casa nostra. Però han de tenir el cap ben posat”, ha expressat.
 
Sobre el rival de la dotzena jornada de la Lliga Adelante, que porta quatre partits consecutius sense conéixer la victòria, Antonio Hidalgo ha assegurat que els visitants han d”aprofitar aquest moment delicat. “Les dinàmiques creen nerviosisme i hem d”aprofitar-ho amb el rival de diumenge”, ha valorat.
 
Tot i això, el migcampista ha apuntat que “l”equip ha de controlar molt bé el mig del camp del Lugo”, ja que és un equip que “té una manera molt clara de jugar des del darrere”.
 
Per últim, ha reiterat el missatge de les últimes setmanes i ha manifestat que l”equip s”ha de fer fort a casa. “Sabem que hem de guanyar molts partits per assolir l”objectiu, sobretot a l”estadi”, ha conclòs.